Første dag som selvstændig

Indrømmet…dagen i dag er startet lidt anderledes end den plejer. I dag er jeg officielt startet som selvstændig tegnsprogstolk. Endda i min ferie, så der bliver først rigtig tændt op for blusset på mandag den 6. august.

Jeg sidder foran min computer i det gode vejr, og forsøger at skabe et website, som fortæller lidt om, hvem jeg er. Jeg har fået en spontan idé om, at jeg vil prøve at skrive lidt en gang imellem om livet som tegnsprogstolk. Måske kommer jeg med et fagligt indspark i ny og næ. Måske vil jeg kommentere på, hvad der rører så i døveverdenen. Vi får se, jeg lover ikke noget, andet end at det vigtigste for mig, er, at jeg vil gøre mit bedste ude i marken.

Jeg glæder mig over, at jeg har fået nogle af de dygtigste tolke at samarbejde med, og det netværk vil jeg helt sikkert gøre brug af.

Jeg håber I vil tage kontakt til mig, hvis I får brug for en tolk, hvad enten det er tegnsprogstolkning, TSK-tolkning eller taktil tolkning. Find mine kontaktoplysninger på kontaktsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *