Som selvstændig kan man være…

…sin egen bogholder, marketingsmedarbejder, koordinator, webredaktør og have mange andre kasketter på. Det har jeg.

Jeg har i dag modtaget mine nye visitkort med posten. Jeg kreererede visitkortet digitalt i sidste uge, og efter at have fået et kort i hånden i dag, synes jeg egentlig, processen er vellykket. Jeg smider en stak i min taske. Vil du have et visitkort, så spørg efter det næste gang vi ses.

En anden ting jeg har arbejdet med i de sene aftentimer, er at få styr på bogholderi- og faktureringsdelen. Jeg har ikke arbejdet med regnskaber siden min tid på handelsskolen i Aalborg. Det er virkelig længe siden, men jeg kan faktisk godt lide det, og synes det er spændende at arbejde med.

Ha’ en god dag derude folkens!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *